Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Botvac Connected 2.2 updatehandleiding

Opmerking: deze update is alleen beschikbaar voor de Botvac Connected (deze werkt niet met de Botvac Connected D3 of D5)
Waaruit bestaat de update?
  • Reinigingsoverzicht met dekkingskaart die laat zien waar uw Neato-robot al is geweest.
  • Reinigingshistorie van de laatste 21 runs.
  • Verbeterde Wi-Fi-connectiviteit.
Vereisten:
  • Botvac Connected en laadstation.
  • USB 2.0-flashdrive (geformatteerd als FAT32). Opmerking: Centon Datastick Pro 16gb en SanDisk Cruzer Edge 8gb zijn niet compatibel.
  • USB 2.0-upgradekabel (meegeleverd in originele doos). Opmerking: Als u de  upgradekabel bent kwijtgeraakt, zult u een nieuwe moeten aanschaffen. De kabels zijn bij veel winkels en webshops verkrijgbaar.  De kabel is een On-The-Go-kabel.
  • Toegang tot een pc/laptop.
Hoe voert u een update uit?
  • Klik op de bijlage voor een stapsgewijze handleiding of zie hierna:
1. Meld u aan bij neatorobotics.com met het geregistreerde e-mailadres.
2. Selecteer "Software Update” op de tegel Connected Robots.
3. Maak een map op de USB-flashdrive genaamd: RobotData (let op de hoofdletters).
4. Ga op het LCD-scherm van de robot naar de pagina met versie-info (HOOFDMENU > INFO > VERSIE-INFO)
5. Op de website kunt u dan de huidige versie van uw robot selecteren.
6. Klik op de oranje downloadknop om de download naar uw pc/laptop te starten.
7. Kopieer het bestand genaamd ROBOTSOFTWARE2.2.0 en kopieer het naar de nieuw gemaakte map RobotData.
8. Haal de USB uit uw pc/laptop en sluit de USB aan op de meegeleverde upgradekabel. Sluit vervolgens de kabel samen met de USB aan op de micro-USB-poort van de robot. Wacht 15-20 seconden zodat de robot het stuurprogramma kan vinden voordat u verdergaat met de volgende stap.
9. Ga naar het LCD-schem van de robot en selecteer HOOFDMENU > INSTELLINGEN > SOFTWARE-UPDATE en druk op de knop SELECT om de software-update te starten.
10. Zodra de robot opnieuw is gestart, herhaalt u stap 4 om de softwareversie te verifiëren.
11. Gebruik uw apparaat (telefoon of tablet) en ga naar de relevante App Store om de Neato-app bij te werken.