Botvac Connected 2.2 updatehandleiding

Opmerking: deze update is alleen beschikbaar voor de Botvac Connected (deze werkt niet met de Botvac Connected D3 of D5)
Waaruit bestaat de update?
  • Reinigingsoverzicht met dekkingskaart die laat zien waar uw Neato-robot al is geweest.
  • Reinigingshistorie van de laatste 21 runs.
  • Verbeterde Wi-Fi-connectiviteit.
Vereisten:
  • Botvac Connected en laadstation.
  • USB 2.0-flashdrive (geformatteerd als FAT32). Opmerking: Centon Datastick Pro 16gb en SanDisk Cruzer Edge 8gb zijn niet compatibel.
  • USB 2.0-upgradekabel (meegeleverd in originele doos). Opmerking: Als u de  upgradekabel bent kwijtgeraakt, zult u een nieuwe moeten aanschaffen. De kabels zijn bij veel winkels en webshops verkrijgbaar.  De kabel is een On-The-Go-kabel.
  • Toegang tot een pc/laptop.
Hoe voert u een update uit?
  • Klik op de bijlage voor een stapsgewijze handleiding of zie hierna:
1. Meld u aan bij neatorobotics.com met het geregistreerde e-mailadres.
2. Selecteer "Software Update” op de tegel Connected Robots.
3. Maak een map op de USB-flashdrive genaamd: RobotData (let op de hoofdletters).
4. Ga op het LCD-scherm van de robot naar de pagina met versie-info (HOOFDMENU > INFO > VERSIE-INFO)
5. Op de website kunt u dan de huidige versie van uw robot selecteren.
6. Klik op de oranje downloadknop om de download naar uw pc/laptop te starten.
7. Kopieer het bestand genaamd ROBOTSOFTWARE2.2.0 en kopieer het naar de nieuw gemaakte map RobotData.
8. Haal de USB uit uw pc/laptop en sluit de USB aan op de meegeleverde upgradekabel. Sluit vervolgens de kabel samen met de USB aan op de micro-USB-poort van de robot. Wacht 15-20 seconden zodat de robot het stuurprogramma kan vinden voordat u verdergaat met de volgende stap.
9. Ga naar het LCD-schem van de robot en selecteer HOOFDMENU > INSTELLINGEN > SOFTWARE-UPDATE en druk op de knop SELECT om de software-update te starten.
10. Zodra de robot opnieuw is gestart, herhaalt u stap 4 om de softwareversie te verifiëren.
11. Gebruik uw apparaat (telefoon of tablet) en ga naar de relevante App Store om de Neato-app bij te werken.