Google Home instellen

-- INSTELLEN --

NEATO-ROBOT IS COMPATIBEL MET GOOGLE HOME

OPTIE 1 (STAP 1 – 2)

1. Open de Google Home-app en klik linksboven op het menu. Selecteer “Assistant Apps”.

GH_1.png GH_1.5.png

2. Navigeer omlaag om de kaart “NEATO Robot” te vinden, klik erop en koppel deze aan uw Neato-account.

GH_2.png GH_3.png

3. Volg de instructies in stap 10 om Google Assistant te autoriseren voor toegang tot uw Neato-account.

OPTIE 2 (STAP 4 – 9)

4. Open de Google Home-app.

5. Zorg ervoor dat “Personal results” is ingeschakeld. Zie de onderstaande schermen:

a. Klik op SETTINGS rechtsonder op de kaart “Turn on personal results”.
    b. Schakel “Personal results” in.

6. Schakel “Personal results” in.

7. Zeg “Ok Google, talk to Neato Robot”.

8. Er verschijnen nieuwe kaarten op het startscherm.
    a. Link to neato robot en
    b. Neato Robot terms and policies

9. Klik op LINK rechtsonder op de kaart “Link to neato robot”.

10. Volg de onderstaande schermen om Google Assistant te autoriseren voor toegang tot uw Neato-account.

11. U kunt nu Google Home gebruiken om uw Neato-robot te besturen. Zeg gewoon:
    a. “Ok Google, ask Neato Robot to start cleaning”
    b. “Ok Google, ask Neato Robot to stop cleaning”
    c. “Ok Google, ask Neato Robot the battery level”