Druk op OK om verder te gaan. Accuprobleem (0002)

Scherm Betekenis Wat u moet doen
Druk
op OK om
verder te gaan.
Accuprobleem
(0002)
De robot heeft een probleem met de voedingsaansluiting. Druk op OK.

1. Zorg ervoor dat de AAN/UIT-schakelaar van uw robot op AAN staat.

• Open de stofopvangbak.
  • Druk de schakelaar OMLAAG naar AAN om de accu aan te sluiten.
  • Plaats de stofopvangbak terug.

2. Laad de robot op het laadstation op tot het lampje groen is. We adviseren u de accu 's de hele nacht op te laden.

3. Zet de robot aan.

Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.