Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Welke firewall- en poortinstellingen van de router zijn compatibel met Neato Botvac Connected Series robotstofzuigers?

Als uw Wi-Fi-router 2,4 GHz is en uw Wi-Fi-wachtwoord correct is, maar u geen verbinding met de server kunt maken, moeten de firewall- en poortinstellingen van uw router mogelijk worden gewijzigd.

Bepaalde firewall- en poortinstellingen van de Wi-Fi-router kunnen verhinderen dat er verbinding wordt gemaakt met de Neato-servers. Controleer of de firewall- en poortinstellingen op uw router juist zijn. Raadpleeg de documentatie bij uw router voor specifieke instructies.

• Opmerking: Voordat u de instellingen op uw router wijzigt, moet u de huidige configuratie opslaan en exporteren of de instellingen noteren voor het geval u de oorspronkelijke routerinstellingen moet terugzetten.

Poortinstellingen

Als u een geblokkeerde poort of IP-beveiligingsblokkering voor de firewall van de router hebt, moet u deze configureren om toegang tot de volgende poorten mogelijk te maken:

• 80 (http) en
  • 443 (https)

Firewallinstellingen

• Gewoonlijk hebben firewalls de beveiligingsinstelling Laag, Gemiddeld of Hoog. Neato-robots kunnen problemen hebben met de instelling Gemiddeld of Hoog. Wijzig de instelling in Laag, of schakel de instelling uit, en probeer opnieuw verbinding te maken met uw Botvac Connected.