Worden de ECO- en TURBO-modus gesynchroniseerd tussen de Neato Botvac Connected robot en de Neato-app?

Als u het bedieningspaneel van de robot gebruikt, kunt u de reinigingsmodus wijzigen in ECO. De robot reinigt dan altijd in de ECO-modus wanneer u de reinigingssessie start via het bedieningspaneel van de robot.  Als u de Neato-app gebruikt, is de standaardmodus altijd TURBO.  Als u een ECO-reinigingssessie wilt starten via de Neato-app, moet u de instelling telkens wijzigen om de robot te laten reinigen in de ECO-modus.  Zodra de reiniging is uitgevoerd, gaat de robot terug naar de TURBO-modus.  U kunt echter ook een planning met ECO-reinigingssessies instellen. Alle reinigingsruns worden dan uitgevoerd in de ECO-modus.