De startknop en LED-lampjes op de Botvac D3 Connected / Botvac D5 Connected

Voor volledige toegang tot alle functies wordt u geadviseerd de Neato-app te gebruiken. U kunt uw robot dan besturen via de gebruiksvriendelijke interface van de app.

U kunt echter ook de startknop op de robot gebruiken om een reiniging te starten. Druk op de startknop en uw Neato-robotstofzuiger begin automatisch te reinigen.  Hieronder ziet u hoe de startknop en LED-lampjes werken:

Info-LED infoLED

Actie Info-LED infoLED
Reinigen starten Druk 1x op de startknop voor huis reinigen.

Druk 2x op de startknop voor plaatselijk reinigen.

Brandt blauw

Brandt wit

Reinigen onderbreken/hervatten Druk op de startknop tijdens het reinigen om de robot te onderbreken.

Druk nogmaals op de startknop om het reinigen te hervatten.

De LED knippert tijdens de onderbreking.
Reinigen annuleren Houd de startknop 5 seconden ingedrukt. De robot en LED's worden uitgeschakeld en u hoort een geluid.

Accu-LED batteryLED

Robot is bezig met: Kleur LED Betekenis
Reinigen Brandt groen Het accuniveau is normaal.
Brandt oranje Het accuniveau is laag. De accu moet worden opgeladen voordat de nieuwe reiniging kan worden gestart.
Laden Knippert groen De accu wordt opgeladen en de robot kan beginnen met reinigen.
Knippert oranje De accu wordt snel opgeladen. Dit moet zijn voltooid voordat de reiniging kan starten.

infoLED In de koppelingsmodus toont de Info-LED het volgende gedrag tot de robot is gekoppeld:

Kleur LED Betekenis
Knippert langzaam blauw De robot bevindt zich in de koppelingsmodus.
Knippert snel blauw De robot wordt gekoppeld met de Neato-app of een account.
Brandt blauw De koppeling is geslaagd (wordt 5 seconden getoond).
Brandt rood De koppeling is niet geslaagd (wordt 5 seconden getoond).

Wat is er aan de hand als u niet verbonden bent met de app en er een rood LED-lampje brandt?
Probeer het probleem op te lossen.  Reinig bijvoorbeeld de borstel door de borstelkap te verwijderen en controleer de borstel of einddoppen op vuil, controleer of er objecten of items in de borstel of wielen zijn vastgeraakt,  controleer het pad van de robot op obstakels, controleer de bumpergebieden, leeg de stofopvangbak en controleer of deze goed in de robot is geplaatst.