Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Hoe voer ik een update uit voor de software op mijn Neato Botvac D3 / D5 / Connected robot?

Houd de software op uw Botvac Connected robot up-to-date. Zodra er een software-update beschikbaar is, ziet u het pictogram voor de software-update updateIcon op het robotdashboard in de Neato-app. Tik op dit pictogram om een automatische update te initiëren. U kunt uw robot niet gebruiken als de software-update wordt uitgevoerd.

U kunt de software ook handmatig rechtstreeks op uw robot bijwerken.

• Gebruik de updatekabel die bij uw pakket is meegeleverd en gebruik een USB 2.0-flashdrive.
  • Ga naar www.NeatoRobotics.com/My-Neato en meld u aan.
  • Onder de Botvac Connected robot die u hebt geregistreerd ziet u SOFTWARE UPDATE.
  • Klik op Software Update om naar de desbetreffende software-update voor uw robot te gaan (indien beschikbaar).