Hoe voer ik een update uit voor de software op mijn Neato Botvac D3 / D5 / Connected robot?

Houd de software op uw Botvac Connected robot up-to-date. Zodra er een software-update beschikbaar is, ziet u het pictogram voor de software-update updateIcon op het robotdashboard in de Neato-app. Tik op dit pictogram om een automatische update te initiëren. U kunt uw robot niet gebruiken als de software-update wordt uitgevoerd.

U kunt de software ook handmatig rechtstreeks op uw robot bijwerken.

• Gebruik de updatekabel die bij uw pakket is meegeleverd en gebruik een USB 2.0-flashdrive.
  • Ga naar www.NeatoRobotics.com/My-Neato en meld u aan.
  • Onder de Botvac Connected robot die u hebt geregistreerd ziet u SOFTWARE UPDATE.
  • Klik op Software Update om naar de desbetreffende software-update voor uw robot te gaan (indien beschikbaar).