Wat is de Zoek mij-functie?

Als u de robot niet kunt vinden in uw huis, kunt u de Zoek mij-functie gebruiken om u te helpen bij het zoeken.  Klik op het pictogram voor uw robot infoIcon op het dashboard in de Neato-app en klik op het pictogram ZOEK MIJ links naast de robotafbeelding.  De robot zal 5 seconden lang piepen zodat u op het geluid kunt afgaan om de robot te vinden.  Herhaal dit tot u de robot hebt gevonden.  Deze functie is beschikbaar op specifieke modellen Connected robots.