Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Statuslampjes

Het statuslampje, in de vorm van een boog rond de knop HUIS REINIGEN house_icon (Botvac-robots) of knop START (XV Series robots) laat u weten of uw robot klaar is om te stofzuigen.

XV Series, Botvac, Botvac D Series Botvac Connected
  • BRANDT GROEN - De stofzuiger is volledig opgeladen en klaar om te reinigen.
  • BRANDT WIT - De stofzuiger is volledig opgeladen en klaar om te reinigen.
  • KNIPPERT GROEN – De stofzuiger is gedeeltelijk opgeladen, maar u kunt op elk gewenst moment een reinigingscyclus starten.
  • KNIPPERT WIT – De stofzuiger is gedeeltelijk opgeladen, maar u kunt op elk gewenst moment een reinigingscyclus starten.
  • KNIPPERT ORANJE – De robot wordt opgeladen. U kunt pas een nieuwe reinigingscyclus starten als het lampje GROEN is.
  • KNIPPERT ORANJE – De robot wordt opgeladen. U kunt pas een nieuwe reinigingscyclus starten als het lampje WIT is.
  • BRANDT ORANJE – De stofzuiger kan niet beginnen met reinigen. Middels een bericht op het scherm ziet u wat er aan de hand is.
  • BRANDT ORANJE – De stofzuiger kan niet beginnen met reinigen. Middels een bericht op het scherm ziet u wat er aan de hand is.