Statuslampjes

Het statuslampje, in de vorm van een boog rond de knop HUIS REINIGEN house_icon (Botvac-robots) of knop START (XV Series robots) laat u weten of uw robot klaar is om te stofzuigen.

XV Series, Botvac, Botvac D Series Botvac Connected
  • BRANDT GROEN - De stofzuiger is volledig opgeladen en klaar om te reinigen.
  • BRANDT WIT - De stofzuiger is volledig opgeladen en klaar om te reinigen.
  • KNIPPERT GROEN – De stofzuiger is gedeeltelijk opgeladen, maar u kunt op elk gewenst moment een reinigingscyclus starten.
  • KNIPPERT WIT – De stofzuiger is gedeeltelijk opgeladen, maar u kunt op elk gewenst moment een reinigingscyclus starten.
  • KNIPPERT ORANJE – De robot wordt opgeladen. U kunt pas een nieuwe reinigingscyclus starten als het lampje GROEN is.
  • KNIPPERT ORANJE – De robot wordt opgeladen. U kunt pas een nieuwe reinigingscyclus starten als het lampje WIT is.
  • BRANDT ORANJE – De stofzuiger kan niet beginnen met reinigen. Middels een bericht op het scherm ziet u wat er aan de hand is.
  • BRANDT ORANJE – De stofzuiger kan niet beginnen met reinigen. Middels een bericht op het scherm ziet u wat er aan de hand is.