Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Hoe stel ik de dag en tijd in voor mijn Botvac Connected?

U kunt op twee manieren de dag en tijd instellen voor de Botvac Connected:

• Gebruik in de modus NIET VERBONDEN het LCD-scherm en de bijbehorende knoppen om MENU/INSTELLINGEN/DATUM EN TIJD te selecteren en de dag van de week en de huidige tijd in te stellen.

settings_day_and_time_lcd

• Als u in de modus VERBONDEN uw robot verbindt met uw eigen Wi-Fi-netwerk, worden de datum en tijd automatisch ingesteld door uw netwerk. Zo lang als de robot verbonden blijft, wordt de tijd  automatisch aangepast aan de zomertijd en wintertijd.

OPMERKING: Als de robot buiten het netwerk komt, de verbinding wordt verbroken en de  robot is uitgeschakeld, gaat de tijd op het startscherm terug naar 00:00 of 12:00 AM. Geplande reinigingen worden dan niet uitgevoerd omdat de robot niet meer weet hoe laat het is. U kunt op twee manieren gebruikmaken van geplande reiniging:

1 – Verwijder het bestaande netwerk: HOOFDMENU> INSTELLINGEN> WI-FI> Netwerk verwijderen. Volg daarna de stappen in uw Neato-app om de robot te verbinden met het Wi-Fi-netwerk van de nieuwe locatie. De tijd wordt automatisch ingesteld.

2 – Schakel Wi-Fi uit (HOOFDMENU>INSTELLINGEN>WI-FI) en stel de klok van de robot in via het LCD-scherm: Hoofdmenu>Dag en tijd.

U kunt alleen een planning voor automatisch reinigen maken als de dag en tijd van uw robot zijn ingesteld.