Hoe stel ik de dag en tijd in voor mijn Botvac Connected?

U kunt op twee manieren de dag en tijd instellen voor de Botvac Connected:

• Gebruik in de modus NIET VERBONDEN het LCD-scherm en de bijbehorende knoppen om MENU/INSTELLINGEN/DATUM EN TIJD te selecteren en de dag van de week en de huidige tijd in te stellen.

settings_day_and_time_lcd

• Als u in de modus VERBONDEN uw robot verbindt met uw eigen Wi-Fi-netwerk, worden de datum en tijd automatisch ingesteld door uw netwerk. Zo lang als de robot verbonden blijft, wordt de tijd  automatisch aangepast aan de zomertijd en wintertijd.

OPMERKING: Als de robot buiten het netwerk komt, de verbinding wordt verbroken en de  robot is uitgeschakeld, gaat de tijd op het startscherm terug naar 00:00 of 12:00 AM. Geplande reinigingen worden dan niet uitgevoerd omdat de robot niet meer weet hoe laat het is. U kunt op twee manieren gebruikmaken van geplande reiniging:

1 – Verwijder het bestaande netwerk: HOOFDMENU> INSTELLINGEN> WI-FI> Netwerk verwijderen. Volg daarna de stappen in uw Neato-app om de robot te verbinden met het Wi-Fi-netwerk van de nieuwe locatie. De tijd wordt automatisch ingesteld.

2 – Schakel Wi-Fi uit (HOOFDMENU>INSTELLINGEN>WI-FI) en stel de klok van de robot in via het LCD-scherm: Hoofdmenu>Dag en tijd.

U kunt alleen een planning voor automatisch reinigen maken als de dag en tijd van uw robot zijn ingesteld.