Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Controleer of het basisstation op de elektriciteit is aangesloten.

Scherm Betekenis Wat u moet doen
Controleer of het basisstation op de elektriciteit is aangesloten.
Het dokken van de robot op het laadstation is voltooid, maar opladen is niet mogelijk. Zorg ervoor dat het laadstation is aangesloten op een functionerend stopcontact en zich op een vlak oppervlak bevindt.

Als u deze melding blijft zien en u een Botvac-robot hebt, controleert u of de kabel goed is aangesloten op het station. Deze moet zo ver mogelijk worden ingestoken.

Als u een XV Series robot hebt, opent u het laadstation en controleert u of de voedingskabel goed is aangesloten op het laadstation.
Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.