Hoe werkt plaatselijk reinigen bij Botvac Connected Series robotstofzuigers?

U kunt plaatselijk reinigen starten door op de knop PLAATSELIJK REINIGEN spot_clean te drukken op de Botvac Connected of door tweemaal snel op de knop START te drukken op een Botvac D3/D5 Connected robot.  Als u Plaatselijk reinigen selecteert, wordt de Neato-robot ingesteld op het reinigen van een gebied van 2 x 2 m. Bij bepaalde modellen kunt u ook 2 keer reinigen selecteren.

Vanuit de app:  Selecteer het pictogram voor plaatselijk reinigen boven in de Neato-app en klik vervolgens op de knop START in de app. Uw robot begint met plaatselijk reinigen.   Bepaalde modellen hebben ook extra functies tijdens plaatselijk reinigen:

Botvac D3 Connected Botvac D5 Connected Botvac Connected
Plaatselijk reinigen klein gebied
Plaatselijk reinigen groot gebied
2 keer reinigen
  • 2 keer plaatselijk reinigen: de robot reinigt het gebied 2 keer. Eerst in de ene richting en daarna in de richting loodrecht hierop:
    clean_pattern_graph
  • Plaatselijk reinigen groot versus klein gebied: u kunt kiezen of bij plaatselijk reinigen een groot gebied (4 x 4 m) of klein gebied (2 x 2 m) moet worden gereinigd.