Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Hoe werkt plaatselijk reinigen bij Botvac Connected Series robotstofzuigers?

U kunt plaatselijk reinigen starten door op de knop PLAATSELIJK REINIGEN spot_clean te drukken op de Botvac Connected of door tweemaal snel op de knop START te drukken op een Botvac D3/D5 Connected robot.  Als u Plaatselijk reinigen selecteert, wordt de Neato-robot ingesteld op het reinigen van een gebied van 2 x 2 m. Bij bepaalde modellen kunt u ook 2 keer reinigen selecteren.

Vanuit de app:  Selecteer het pictogram voor plaatselijk reinigen boven in de Neato-app en klik vervolgens op de knop START in de app. Uw robot begint met plaatselijk reinigen.   Bepaalde modellen hebben ook extra functies tijdens plaatselijk reinigen:

Botvac D3 Connected Botvac D5 Connected Botvac Connected
Plaatselijk reinigen klein gebied
Plaatselijk reinigen groot gebied
2 keer reinigen
  • 2 keer plaatselijk reinigen: de robot reinigt het gebied 2 keer. Eerst in de ene richting en daarna in de richting loodrecht hierop:
    clean_pattern_graph
  • Plaatselijk reinigen groot versus klein gebied: u kunt kiezen of bij plaatselijk reinigen een groot gebied (4 x 4 m) of klein gebied (2 x 2 m) moet worden gereinigd.