Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Wat zijn de systeemvereisten voor het gebruik van de Botvac Connected met de Neato-app?

1. Internetverbinding
    • Er is een internetverbinding vereist om de robot in de verbonden modus te laten werken.
    • Er is een internetverbinding vereist om de Neato-app te gebruiken.
    • Basissnelheid van de internetverbinding: 56 kbsp of hoger
  2. Router/extenders
    • Neato Botvac Connected Series robots ondersteunen ALLEEN 2,4 GHz Wi-Fi-netwerken.  De Neato-app laat automatisch alleen draadloze 2,4 GHz-netwerken zien wanneer u uw robot instelt.
  3. Ondersteunde apparaten
    • Apple-apparaten
      • Software
        • iOS 8 en hoger
      • Hardware
        • Apple iPhone 4 en nieuwer
        • Apple iPad2 en nieuwer
        • Apple iPod Touch (5e generatie)
        • Apple iPad Mini en nieuwer
        • Opmerking: de Neato-app is niet geoptimaliseerd voor tablets.
    • Android-apparaten
      • Software
        • Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) en hoger
      • Hardware
        • Ondersteund:
          • extra grote schermen (ten minste 960 dp x 720 dp)
          • grote schermen (ten minste 640 dp x 480 dp)
          • normale schermen (ten minste 470 dp x 320 dp)
        • Niet ondersteund:
          • kleine schermen (ten minste 426 dp x 320 dp)
  4. Netwerkbeveiliging
    • WPA en WPA2 met TKIP-, PSK-, AES/CCMP-encryptie
    • WEP EAP (Enterprise Authentication Protocol) wordt niet ondersteund.
  5. Wi-Fi-kanalen
    • De FCC vereist dat alle draadloze apparaten in de VS werken op kanaal 1-11 in het draadloze spectrum.
    • Landen buiten Noord-Amerika kunnen spectrumkanalen boven kanaal 11 gebruiken. Raadpleeg uw lokale regelgevende instantie om te bepalen welke kanalen toegankelijk zijn.
    • Een toekomstige release van robotsoftware ondersteunt toegang tot kanalen boven 11 aan gebruikers buiten Noord-Amerika.  Gebruik tot dan kanaal 1-11.
    • Raadpleeg www.NeatoRobotics.com/support voor software-updates.