Hoe werkt plaatselijk reinigen bij Botvac, Botvac D Series en XV robots?

Wanneer je de SPOT CLEAN-knopspot indrukt, draait de Neato naar rechts en maakt een grensreiniging van een virtueel gebied van 4 'x 6' en ruimt vervolgens het interieur op met een heen en weer recht lijnpatroon. Wanneer de Neato is teruggekeerd op zijn startlocatie of als hij tijdens het schoonmaken een laadstation in de buurt heeft gezien, keert hij terug naar de laadbasis en wiebelt hij ernaartoe.

XV-serie: SPOT CLEAN-functionaliteit is beschikbaar via het LCD-scherm door MENU -> SPOT CLEAN te selecteren.

Botvac en Botvac D Series robots: Druk op de knop PLAATSELIJK REINIGEN spot om uw Neato een gebied van 1,2 x 1,8 m te laten reinigen. U kunt de robot dragen en neerzetten waar u plaatselijk wilt reinigen.