Hoe werkt plaatselijk reinigen bij Botvac, Botvac D Series en XV robots?

Botvac en Botvac D Series robots: Druk op de knop PLAATSELIJK REINIGEN spot om uw Neato een gebied van 1,2 x 1,8 m te laten reinigen. U kunt de robot dragen en neerzetten waar u plaatselijk wilt reinigen.

Als u op de knop PLAATSELIJK REINIGEN spot drukt, draait de Neato naar rechts en reinigt de randen van een virtueel gebied van 1,2 x 1,8 m. Vervolgens reinigt hij het binnendeel in een patroon met recht op en neer gaande lijnen. Als de Neato klaar is, keert hij terug naar de startlocatie of hij gaat naar het laadstation als dit vlakbij ligt en koppelt hij zich aan.

XV Series:  De functionaliteit PLAATSELIJK REINIGEN is beschikbaar via het LCD-scherm door MENU -> PLAATSELIJK REINIGEN te kiezen.