Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Druk op OK om opnieuw te starten. Accuprobleem (0002), (0008), (0009)

Scherm Betekenis Wat u moet doen
Druk op OK om opnieuw te starten. Accuprobleem (0002), (0008), (0009)
De robot is uitgeschakeld of de accu is niet aangesloten. 1. Druk op OK.
  • Zorg ervoor dat de AAN/UIT-schakelaar van uw robot op AAN staat.
  • Open de stofopvangbak.
  • Druk de schakelaar OMLAAG naar AAN om de accu aan te sluiten.
  • Plaats de stofopvangbak terug.

2. Laad de robot op het laadstation op tot het lampje groen is. We adviseren u de accu 's de hele nacht op te laden.

3. Zet de robot aan.

Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.