Druk op OK om opnieuw te starten. Accuprobleem (0002), (0008), (0009)

Scherm Betekenis Wat u moet doen
Druk op OK om opnieuw te starten. Accuprobleem (0002), (0008), (0009)
De robot is uitgeschakeld of de accu is niet aangesloten. 1. Druk op OK.
  • Zorg ervoor dat de AAN/UIT-schakelaar van uw robot op AAN staat.
  • Open de stofopvangbak.
  • Druk de schakelaar OMLAAG naar AAN om de accu aan te sluiten.
  • Plaats de stofopvangbak terug.

2. Laad de robot op het laadstation op tot het lampje groen is. We adviseren u de accu 's de hele nacht op te laden.

3. Zet de robot aan.

Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.