Open mijn opvangbak en druk de schakelaar OMLAAG naar AAN. (0008, 0009, 8015, 8016)

Wat staat er op het scherm Wat dit betekent Wat moet ik doen

Open opvangbak en zet aan/uit schakelaar op aan.

(0008, 0009, 8015, 8016)

De Robot heeft een stroom connectie probleem, of de batterij moet worden vervangen. Als uw batterij ongeveer 6 maanden oud is, vervang alstublieft de Batterij. Druk op de select knop.
  1. Zorg ervoor dat de AAN/UIT-schakelaar van uw robot op AAN staat. Open de stofopvangbak. Druk de schakelaar OMLAAG naar AAN om de accu aan te sluiten. Plaats de stofopvangbak terug.
  2. Laad de robot op het laadstation op tot de lampjes wit (Botvac Connected) of groen (XV, Botvac, Botvac D Series) zijn.
  3. Zet de robot aan.

Als het probleem aanhoudt, raden we aan de batterij te vervangen door een Genuine Neato-batterij.

Nadat u de batterij hebt vervangen, gebruikt u de opdracht Nieuwe accu in het menu. (batterijkalibratie is niet vereist voor Botvac Connected robots) Batterijkalibratieprocedure voor robots uit de XV, Botvac, Botvac D-serie.