Open mijn opvangbak en druk de schakelaar OMLAAG naar AAN. (0008, 0009, 8015, 8016)

Wat staat er op het scherm Wat dit betekent Wat moet ik doen

Open opvangbak en zet aan/uit schakelaar op aan.

(0008, 0009, 8015, 8016)

Uw robot heeft een Batterij connectie probleem, of de batterij moet worden vervangen Druk op de select knop.
  1. Zorg ervoor dat de AAN/UIT-schakelaar van uw robot op AAN staat. Open de stofopvangbak. Druk de schakelaar OMLAAG naar AAN om de accu aan te sluiten. Plaats de stofopvangbak terug.
  2. Laad de robot op het laadstation op tot de lampjes wit (Botvac Connected) of groen (XV, Botvac, Botvac D Series) zijn.
  3. Zet de robot aan.

Wanneer het probleem niet verholpen is, adviseren wij u om de batterij te vervangen door een Genuine Neato batterij.