Maak mijn pad vrij. (2008)

Scherm Betekenis Wat u moet doen
Maak mijn
pad vrij.
(2008)
De Neato-robot heeft moeite met navigeren in de omgeving. Deze fout doet zich waarschijnlijk voor in een leeg gebied en wordt niet opgelost door het wissen van de fout, d.w.z. door het drukken op de knop SELECT. Probeer de robot 30 cm te verplaatsen. Gebruik voor de volgende reinigingscyclus een ander startpunt of verplaats het laadstation naar een andere locatie. Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op het chatpictogram of raadpleegt u de contactpagina voor meer opties.