Wat is Huis reinigen?

Met de knop HUIS REINIGEN house of de knop START laat u uw Neato-robot weten dat de hele ruimte op één verdieping van uw huis moet worden gereinigd.

Als u op deze knop drukt, komt de Neato los van het laadstation en wordt het gebied gescand.

• Als het gebied kleiner is dan 4,5 x 4,5 meter, reinigt de Neato de randen van het gebied en vervolgens het binnendeel in een patroon met recht op en neer gaande lijnen.
  • Als het gebied groter is dan 4,5 x 4,5 meter, maakt de Neato een virtuele kamer van ongeveer 4,5 x 4,5 meter. De robot reinigt vervolgens de randen van het gebied en daarna het binnendeel van de virtuele kamer in een patroon met recht op en neer gaande lijnen.  Daarna gaat de Neato verder met het stofzuigen van de volgende virtuele kamer.  Afhankelijk van de grootte en de indeling van de kamer maakt de robot een kamer al dan niet af voordat hij verdergaat met de volgende kamer. De robot gaat door met het reinigen in 'segmenten' totdat het werk klaar. Met de geavanceerde BotVision™-technologie wordt bijgehouden wat wel en niet is gereinigd.

Als de accu van Neato leegraakt voordat het werk klaar is, keert de robot terug naar het laadstation, koppelt zich aan en laadt zich opnieuw op.   U ziet het volgende bericht op het LCD-scherm: “Reinigen opgeschort tijdens laden”.  Zodra de Neato is opgeladen, gaat hij terug naar waar hij gebleven was en wordt het reinigen hervat tot het werk klaar is. Als het een groot reinigingsgebied betreft, laadt de robot twee keer op tijdens een volledige reinigingscyclus.