Kan ik een smartwatch gebruiken voor de Neato-app?

Ja, als u een Apple Watch of Android Wear-smartwatch hebt, kunt u hiermee toegang krijgen tot bepaalde functies, zoals starten, stoppen en het ontvangen van meldingen. Uw smartwatch moet in de buurt van uw smartphone zijn voor toegang tot deze functies. Nadat u uw smartwatch met uw smartphone hebt gekoppeld, gaat u naar de Watch-app op uw smartphone en schakelt u toegang tot de Neato-app in om functies op uw smartwatch te bekijken.