Kan ik mijn robot configureren voor meerdere Wi-Fi-netwerken?

Ja, u kunt uw robot koppelen met maximaal 10 verschillende Wi-Fi-netwerken vanuit dezelfde Neato-app.

Om een Wi-Fi-netwerk toe te voegen, opent u het dashboard voor uw robot in de Neato-app. Tik eerst op Robotinstellingen (tandwielpictogram) en vervolgens op de Wi-Fi-instelling. Tik op het pictogram “+” boven in het scherm om een nieuw Wi-Fi-netwerk toe te voegen. U hoeft uw robot niet met dit nieuwe netwerk te koppelen.

Als u het wachtwoord van een bestaand Wi-Fi-netwerk wijzigt, moet u het netwerk eerst verwijderen (door op het pictogram voor de prullenbak in de rechterbovenhoek te tikken). Voeg het netwerk vervolgens opnieuw toe met het nieuwe wachtwoord.