Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Uw Neato-robotstofzuiger installeren

Gefeliciteerd met uw nieuwe Neato-robot. Volg deze instructies zodat uw Neato kan beginnen met stofzuigen - en u het niet hoeft te doen.

1. Begin met het verwijderen van de beschermfolie van het scherm van de Neato-robotstofzuiger en het laadstation. Steek vervolgens de stekker van het laadstation in een stopcontact.
  2. Als uw Neato-robot een AAN/UIT-schakelaar heeft in de uitsparing voor de stofopvangbak, verwijdert u de stofopvangbak, drukt u de schakelaar omlaag naar AAN en plaatst u de stofopvangbak terug. Als uw robot geen AAN/UIT-schakelaar heeft, maakt u met een schroevendraaier de accukleppen open en sluit u de accu's aan door het volgen van de instructies in de Snelstartgids.
  3. Plaats uw robotstofzuiger op het laadstation om deze voor het eerst op te laden. De Neato is klaar om te reinigen als het statuslampje groen is. We adviseren u de accu 's de hele nacht op te laden voordat u de Neato voor het eerst gebruikt. Voer daarna drie volledige cycli van opladen en reinigen tot opnieuw opladen uit om de maximale capaciteit uit uw accu's te halen.
  4. Schakel de Neato in door op de knop START of HUIS REINIGEN house te drukken.
  5. Selecteer uw TAAL door de opdrachten op het scherm te volgen.