Ik heb een RPS-fout...

Scherm Betekenis Wat u moet doen
Ik heb een RPS-fout...
Er is een probleem met de lasersensor die de afstand tot objecten meet. Druk op OK. Probeer de robot opnieuw op te starten door de knop START 20 seconden ingedrukt te houden. Reset de robot als het probleem zich blijft voordoen. Zet de accuschakelaar op UIT, wacht 5 minuten en zet de schakelaar weer op AAN. Als u geen accuschakelaar hebt, probeert u de accu's te ontkoppelen.

Controleer ook het volgende:

• Controleer of de robot niet wordt geblokkeerd of dat de robot verstrikt is geraakt in snoeren.
  • Controleer of de robot plat op de grond staat.
  • Controleer of er geen meubilair is verplaatst en of de robot niet naar een andere ruimte is verplaatst.
  • Zorg ervoor dat de laser van de robot vrij kan draaien: gebruik een wattenstaafje om de laser 5 keer naar links en 5 keer naar rechts te draaien. Let er hierbij op dat u het wattenstaafje NIET in een opening steekt.
  • Wanneer u perslucht gebruikt, geeft u korte stoten perslucht op ongeveer 15 cm afstand.
  • Reinig de wielkasten en controleer of ze niet door vuil worden geblokkeerd.
  • Reinig de borstel en de einddoppen van de borstel en controleer of de borstel vrij kan bewegen.
  • Controleer nogmaals of de LCD-sticker van de robot is verwijderd en of alle andere stickers zijn verwijderd.
  • Laad de robot op tot het statuslampje groen is.

Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.