Plaats mijn opvangbak terug.

Scherm Betekenis Wat u moet doen
Plaats mijn
opvangbak
terug.
De stofopvangbak kan niet worden gedetecteerd. Zorg ervoor dat de stofopvangbak zich in de robot bevindt en in de juiste stand is geplaatst. De bovenkant van de stofopvangbak moet op gelijke hoogte zijn met de bovenkant van de robot als de bak goed is ingestoken. Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.