Ik kan niet opladen. Verplaats het basisstation naar een andere plaats.

Scherm Betekenis Wat u moet doen
Ik kan niet
opladen.
Verplaats het
basisstation naar
een andere
plaats.
De robot heeft problemen met het terugkeren naar of het vinden van het laadstation en kan niet opnieuw opladen. Zet het laadstation naar een andere plaats in een open gebied met 30 cm ruimte aan beide zijden. Er mogen zich geen gordijnen of deuropeningen binnen 90 cm van het laadstation bevinden. Plaats de robot op het laadstation om weer op te laden. Als het probleem zich blijft voordoen, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.