Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Hoe verwijder ik het Wi-Fi-netwerk uit mijn robot?

Er zijn twee manieren om het Wi-Fi-netwerk uit uw robot te verwijderen. Deze opties worden hieronder beschreven:

Optie 1: via het bedieningspaneel van de robot

Gebruik het bedieningspaneel van de robot om het Wi-Fi-netwerk uit de robot te verwijderen en het Wi-Fi-toegangspunt van de robot op AAN te zetten. Ga hiertoe als volgt te werk:

Druk op de knop SELECT onder het startscherm om naar het hoofdmenu te gaan en doe het volgende:

main_menu_cleaning_screenshot Selecteer Instellingen

settings_language_screenshot Selecteer Wi-Fi

wifi_lcd_remove_network

• Als Wi-Fi op UIT staat, ziet u Info en Netwerk verwijderen niet. Zet Wi-Fi op AAN .
  • Als Wi-Fi op AAN staat en u Info en Netwerk verwijderen niet ziet, is er geen netwerk om te verwijderen.

remove_network_lcd Selecteer Netwerk verwijderen

Als u Netwerk verwijderen selecteert, wordt het Wi-Fi-netwerk uit de robot verwijderd en wordt het Soft Access Point van de robot ingesteld op AAN.

Druk tweemaal op de knop TERUG om naar het startscherm te gaan.

U ziet nu de ventilator in de linkerbovenhoek, wat aangeeft dat het Wi-Fi Soft Access Point van de robot op AAN staat. Het Wi-Fi Soft Access Point van de robot blijft gedurende 1 uur aan.

wifi_circled_screenshot

Als u de ventilator in de linkerbovenhoek niet ziet, houdt u de knop Huis gedurende 15 seconden ingedrukt om de robot opnieuw op te starten.

Zodra u de ventilator in de linkerbovenhoek ziet, kunt u verbinding maken met een ander netwerk door het proces voor het verbinden van een robot te doorlopen in de Neato-app.

Connect_your_robot_app_screenshot

Optie 2: handmatig

U kunt ook handmatig alle netwerken verwijderen en het Wi-Fi-toegangspunt van de robot instellen op AAN. Ga hiertoe als volgt te werk:

1. Houd de rechte kant van de robot naar u toe, druk de bumper aan de rechterzijde van de robot in en druk tegelijkertijd met uw linkerhand op de knop HUIS REINIGEN. Houd beide ongeveer 15 seconden ingedrukt tot de robot opnieuw opstart. De lampjes van de robot en het LCD-scherm gaan uit en de robot wordt automatisch weer ingeschakeld.

robot_facing_you

1. Zet het Wi-Fi-toegangspunt van de robot AAN:

• Druk op het startscherm op de knop SELECT om naar het hoofdmenu te gaan. Kies Instellingen en kies vervolgens Wi-Fi. Klik op het vakje naast Wi-Fi. wifi_arrow_lcd_screen
  • Druk tweemaal op de knop TERUG. U ziet nu de ventilator in de linkerbovenhoek, wat aangeeft dat het Wi-Fi-toegangpsunt van de robot op AAN staat. wifi_circled_screenshot

U kunt nu verbinding maken met een ander netwerk door het proces voor het verbinden van een robot te doorlopen in de Neato-app.

Connect_your_robot_app_screenshot