Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Hoe kom ik te weten of mijn robot is geregistreerd bij mijn Neato-account en wat de status van de Wi-Fi-verbinding van de robot is?

Als u wilt weten of uw robot geregistreerd is bij en verbonden is met uw Neato-account en als u de status van de Wi-Fi-verbinding wilt zien, drukt u op de knop SELECT onder het startscherm om naar het hoofdmenu te gaan:

main_menu_cleaning_screenshot Selecteer Instellingen

settings_language_screenshot Selecteer Wi-Fi

wifi_lcd_screenshot Wi-Fi uit: niet-aangevinkt betekent dat de Wi-Fi van de robot UIT is

wifi_lcd_remove_network Wi-Fi aan: aangevinkt betekent dat de Wi-Fi van de robot AAN is

Als Wi-Fi op AAN staat, kunt u zien of u al dan niet eerder uw robot verbonden hebt:

• Als uw robot niet eerder is verbonden, ziet u Info en Netwerk verwijderen niet.
  • Als uw robot is verbonden of eerder was verbonden, ziet u Info en Netwerk verwijderen .

Selecteer Info en u ziet het volgende scherm:

wifi_ssid_screenshot

Regel 1 : De naam van het Wi-Fi-netwerk waarmee de robot verbinding maakt.

Regel 2 : Het IP-adres van de robot.

Regel 3 : Server: geeft de status van de verbinding met de Neato-server aan.

• green_checkmark Verbonden met de Neato-server
  • red_x Niet verbonden met de Neato-server

Regel 4 : Gekoppeld: geeft aan of uw robot is gekoppeld aan (geregistreerd bij) uw Neato-account.

• green_checkmark Gekoppeld aan (geregistreerd bij) uw Neato-account
  • red_x Niet gekoppeld aan (geregistreerd bij) uw Neato-account