Hoe kom ik te weten of mijn robot is geregistreerd bij mijn Neato-account en wat de status van de Wi-Fi-verbinding van de robot is?

Als u wilt weten of uw robot geregistreerd is bij en verbonden is met uw Neato-account en als u de status van de Wi-Fi-verbinding wilt zien, drukt u op de knop SELECT onder het startscherm om naar het hoofdmenu te gaan:

main_menu_cleaning_screenshot Selecteer Instellingen

settings_language_screenshot Selecteer Wi-Fi

wifi_lcd_screenshot Wi-Fi uit: niet-aangevinkt betekent dat de Wi-Fi van de robot UIT is

wifi_lcd_remove_network Wi-Fi aan: aangevinkt betekent dat de Wi-Fi van de robot AAN is

Als Wi-Fi op AAN staat, kunt u zien of u al dan niet eerder uw robot verbonden hebt:

• Als uw robot niet eerder is verbonden, ziet u Info en Netwerk verwijderen niet.
  • Als uw robot is verbonden of eerder was verbonden, ziet u Info en Netwerk verwijderen .

Selecteer Info en u ziet het volgende scherm:

wifi_ssid_screenshot

Regel 1 : De naam van het Wi-Fi-netwerk waarmee de robot verbinding maakt.

Regel 2 : Het IP-adres van de robot.

Regel 3 : Server: geeft de status van de verbinding met de Neato-server aan.

• green_checkmark Verbonden met de Neato-server
  • red_x Niet verbonden met de Neato-server

Regel 4 : Gekoppeld: geeft aan of uw robot is gekoppeld aan (geregistreerd bij) uw Neato-account.

• green_checkmark Gekoppeld aan (geregistreerd bij) uw Neato-account
  • red_x Niet gekoppeld aan (geregistreerd bij) uw Neato-account