Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Welke pushmeldingen verzendt mijn Botvac Connected Series robotstofzuiger?

De robot verzendt vijf verschillende pushmeldingen. Er worden niet voor alle fouten pushmeldingen verzonden.

Bericht op LCD robot App-pushmeldingen Probleemoplossing
Klaar! Ik keer terug naar het laadstation om op te laden. Ik ben klaar met reinigen. Informatie
Klaar! Terugkeren naar START. Ik ben klaar met reinigen. Informatie
Mijn batterij is bijna leeg. Laad mij a.u.b. op. Mijn batterij is bijna leeg. Laad mij a.u.b. op. Waarschuwing
Controleer of het basisstation op de elektriciteit is aangesloten. Controleer of het basisstation op de elektriciteit is aangesloten. LINK
Verplaats het basisstation naar een andere plaats. Verplaats het basisstation naar een andere plaats. LINK
Maak mijn pad vrij. Ik zit vast. LINK

Pushmeldingen werken verschillend op slimme iOS- en Android-apparaten.

iOS: Als de gebruiker zich heeft afgemeld, ontvangt een iOS-apparaat pushmeldingen. Pushmeldingen zijn gekoppeld aan het apparaat en kunnen in iOS niet worden uitgeschakeld wanneer de gebruiker is uitgelogd.

Android: Als de gebruiker zich heeft afgemeld, ontvangt een Android-apparaat geen pushmeldingen. In Android kunnen pushmeldingen worden uitgeschakeld wanneer de gebruiker zich heeft afgemeld.