Om de accu van uw slimme apparaat te sparen, moet u de Neato-app sluiten wanneer u deze niet gebruikt.

U sluit of stopt de Neato-app als volgt:

• iOS: Dubbeltik op de homeknop en veeg de afbeelding van de app omhoog om deze te sluiten. Tik nogmaals op de homeknop als u klaar bent.
  • Android: Open het menu Instellingen van uw apparaat, tik op Apps, selecteer de Neato-app in de lijst en tik op  Geforceerd stoppen. Of houd de homeknop ingedrukt, selecteer de Neato-app en tik op de “X” om de app te sluiten.