Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Kan ik de Neato-app downloaden naar andere slimme apparaten om de robot op afstand te besturen?

Ja, u kunt de Neato-app voor iOS of Android downloaden naar andere slimme apparaten om de robot op afstand te besturen. Nadat u de app naar een tweede apparaat hebt gedownload, opent u de app en meldt u zich aan bij uw Neato-account. Gebruik hiervoor het e-mailadres en wachtwoord van uw account. OPMERKING: Wanneer u zich aanmeldt vanaf een ander apparaat, moet u het e-mailadres en wachtwoord van uw account gebruiken.

Uw robots zijn gekoppeld aan uw Neato-acocunt en niet aan het slimme apparaat. OPMERKING: Uw slimme apparaat en robot moeten zich beide op dezelfde netwerk-SSID bevinden om de functie Handmatig reinigen in de Neato-app te kunnen gebruiken.

Nadat u zich hebt aangemeld, ziet u uw robots op het scherm Mijn robots. U kunt de robots nu besturen vanaf een ander slim apparaat.