Kan ik de Neato-app downloaden naar andere slimme apparaten om de robot op afstand te besturen?

Ja, u kunt de Neato-app voor iOS of Android downloaden naar andere slimme apparaten om de robot op afstand te besturen. Nadat u de app naar een tweede apparaat hebt gedownload, opent u de app en meldt u zich aan bij uw Neato-account. Gebruik hiervoor het e-mailadres en wachtwoord van uw account. OPMERKING: Wanneer u zich aanmeldt vanaf een ander apparaat, moet u het e-mailadres en wachtwoord van uw account gebruiken.

Uw robots zijn gekoppeld aan uw Neato-acocunt en niet aan het slimme apparaat. OPMERKING: Uw slimme apparaat en robot moeten zich beide op dezelfde netwerk-SSID bevinden om de functie Handmatig reinigen in de Neato-app te kunnen gebruiken.

Nadat u zich hebt aangemeld, ziet u uw robots op het scherm Mijn robots. U kunt de robots nu besturen vanaf een ander slim apparaat.