Wat moet ik doen als de Neato-app aangeeft dat mijn robot offline is terwijl mijn robot op het LCD-scherm laat zien dat hij verbonden is?

Als de Neato-app aangeeft dat uw robot OFFLINE is, moet u het volgende controleren:

1. Controleer of de robot zich op het laadstation bevindt, opgeladen is en u de ononderbroken balken signal_strength_icon ziet in de linkerbovenhoek van het LCD-scherm.  Als u de ononderbroken Wi-Fi-balken niet ziet in de linkerbovenhoek, drukt u op het LCD-scherm op de knop SELECT, kiest u INSTELLINGEN/Wi-Fi en zorgt u ervoor dat het vakje Wi-Fi is ingeschakeld.
  2. Controleer of de Wi-Fi-router goed werkt.  Test dit door met uw slimme apparaat te controleren of u verbinding kunt maken met het netwerk. Als u het slimme apparaat kunt verbinden met het Wi-Fi-netwerk, is de Wi-Fi-router functioneel.
  3. Als u stap 1 en 2 hebt gecontroleerd, probeert u de robot opnieuw op te starten door de knop HUIS 15 seconden ingedrukt te houden.  De robot wordt uitgeschakeld en na 10 seconden automatisch weer ingeschakeld.  Controleer de Neato-app om te zien of de robotstatus GEREED VOOR REINIGING is of dat de status OFFLINE is (dit kan 30 seconden tot 3 minuten duren).
  4. Als stap 2 niet werkt, sluit u de Neato-app en opent u deze opnieuw.  Ga als volgt te werk om de Neato-app te sluiten:
    1. iOS: Dubbeltik op de homeknop en veeg de afbeelding van de app omhoog om deze te sluiten. Tik nogmaals op de homeknop als u klaar bent.
    2. Android: Open het menu Instellingen op uw apparaat, tik op Apps, selecteer Neato-app in de lijst en tik op Geforceerd stoppen.  Of houd de homeknop ingedrukt, selecteer de Neato-app en tik op de “X” om de app te sluiten.

Als u nog steeds problemen ondervindt, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.