Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Wat moet ik doen als de Neato-app aangeeft dat mijn robot offline is terwijl mijn robot op het LCD-scherm laat zien dat hij verbonden is?

Als de Neato-app aangeeft dat uw robot OFFLINE is, moet u het volgende controleren:

1. Controleer of de robot zich op het laadstation bevindt, opgeladen is en u de ononderbroken balken signal_strength_icon ziet in de linkerbovenhoek van het LCD-scherm.  Als u de ononderbroken Wi-Fi-balken niet ziet in de linkerbovenhoek, drukt u op het LCD-scherm op de knop SELECT, kiest u INSTELLINGEN/Wi-Fi en zorgt u ervoor dat het vakje Wi-Fi is ingeschakeld.
  2. Controleer of de Wi-Fi-router goed werkt.  Test dit door met uw slimme apparaat te controleren of u verbinding kunt maken met het netwerk. Als u het slimme apparaat kunt verbinden met het Wi-Fi-netwerk, is de Wi-Fi-router functioneel.
  3. Als u stap 1 en 2 hebt gecontroleerd, probeert u de robot opnieuw op te starten door de knop HUIS 15 seconden ingedrukt te houden.  De robot wordt uitgeschakeld en na 10 seconden automatisch weer ingeschakeld.  Controleer de Neato-app om te zien of de robotstatus GEREED VOOR REINIGING is of dat de status OFFLINE is (dit kan 30 seconden tot 3 minuten duren).
  4. Als stap 2 niet werkt, sluit u de Neato-app en opent u deze opnieuw.  Ga als volgt te werk om de Neato-app te sluiten:
    1. iOS: Dubbeltik op de homeknop en veeg de afbeelding van de app omhoog om deze te sluiten. Tik nogmaals op de homeknop als u klaar bent.
    2. Android: Open het menu Instellingen op uw apparaat, tik op Apps, selecteer Neato-app in de lijst en tik op Geforceerd stoppen.  Of houd de homeknop ingedrukt, selecteer de Neato-app en tik op de “X” om de app te sluiten.

Als u nog steeds problemen ondervindt, klikt u op het chatpictogram voor ondersteuning of gaat u naar de Customer Care-contactpagina voor meer opties.