Wat moet ik doen als ik een verborgen netwerk heb?

Sommige mensen houden hun Wi-Fi-netwerk verborgen als extra beveiligingsmaatregel. De Neato-robot ondersteunt verborgen 2,4 GHz-netwerken die zijn geconfigureerd met WPA en WPA2 met gebruik van TKIP-, PSK-, AES/CCMP-encryptie. Het verbinden van uw robot met een verborgen netwerk lijkt veel op het maken van verbinding met een niet-verborgen netwerk. Het enige verschil is dat u tijdens de instelling de naam (SSID) van het verborgen netwerk moet typen in plaats van deze in de lijst op uw mobiele apparaat te kiezen.  OPMERKING:  De SSID-naam is hoofdlettergevoelig.

screen_shot_connect_your_robot