Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato-ondersteuning

Wij zijn hier om te helpen.

Back

Wat zijn de ECO-modus en TURBO-modus op de Botvac Connected?

U kunt de robot instellen om uw huis te reinigen in de ECO-modus of de TURBO-modus.

• eco_mode_icon De ECO-modus is stiller en het reinigen duurt langer.
  • eco_mode_icon TURBO is een krachtigere reiniging met een sterkere zuigkracht en een sneller ronddraaiende borstel voor een optimale verwijdering van vuil.

De ECO- en TURBO-modus zijn alleen beschikbaar op Botvac Connected robots.

Ga als volgt te werk om de ECO- of TURBO-modus in te schakelen via het bedieningspaneel van de robot of in de Neato-app:

ECO/TURBO inschakelen via het bedieningspaneel van de robot:

• De standaardreinigingsmodus is TURBO voor alle runs die worden gestart vanaf de robot (met de knoppen Huis reinigen of Plaatselijk reinigen of via het LCD-scherm).
  • Als u de standaardinstelling voor alle vanaf de robot gestarte reinigingen wilt wijzigen, drukt u op SELECT > Hoofdmenu > Reiniging en schakelt u het selectievakje ECO in of uit. Als dit vakje is ingeschakeld, is de standaardreinigingsmodus ECO wanneer u het bedieningspaneel van de robot gebruikt.
  • Voor alle geplande reinigingen kunt u de TURBO- of ECO-modus kiezen.

ECO/TURBO inschakelen via de Neato-app:

• De standaardmodus voor reinigingen die via de Neato-app worden gestart, is TURBO. U kunt deze standaardinstelling niet wijzigen.
  • Bij afzonderlijke reinigingen kunt u voordat u begint TURBO wijzigen in ECO in de reinigingsinstellingen.
  • Voor alle geplande reinigingen kunt u de TURBO- of ECO-modus kiezen.