Wat zijn de ECO-modus en TURBO-modus op de Botvac Connected?

U kunt de robot instellen om uw huis te reinigen in de ECO-modus of de TURBO-modus.

• eco_mode_icon De ECO-modus is stiller en het reinigen duurt langer.
  • eco_mode_icon TURBO is een krachtigere reiniging met een sterkere zuigkracht en een sneller ronddraaiende borstel voor een optimale verwijdering van vuil.

De ECO- en TURBO-modus zijn alleen beschikbaar op Botvac Connected robots.

Ga als volgt te werk om de ECO- of TURBO-modus in te schakelen via het bedieningspaneel van de robot of in de Neato-app:

ECO/TURBO inschakelen via het bedieningspaneel van de robot:

• De standaardreinigingsmodus is TURBO voor alle runs die worden gestart vanaf de robot (met de knoppen Huis reinigen of Plaatselijk reinigen of via het LCD-scherm).
  • Als u de standaardinstelling voor alle vanaf de robot gestarte reinigingen wilt wijzigen, drukt u op SELECT > Hoofdmenu > Reiniging en schakelt u het selectievakje ECO in of uit. Als dit vakje is ingeschakeld, is de standaardreinigingsmodus ECO wanneer u het bedieningspaneel van de robot gebruikt.
  • Voor alle geplande reinigingen kunt u de TURBO- of ECO-modus kiezen.

ECO/TURBO inschakelen via de Neato-app:

• De standaardmodus voor reinigingen die via de Neato-app worden gestart, is TURBO. U kunt deze standaardinstelling niet wijzigen.
  • Bij afzonderlijke reinigingen kunt u voordat u begint TURBO wijzigen in ECO in de reinigingsinstellingen.
  • Voor alle geplande reinigingen kunt u de TURBO- of ECO-modus kiezen.