Welke Wi-Fi-netwerken worden ondersteund door de Botvac Connected?

Botvac Connected Series robots maken gebruik van Wi-Fi om verbinding te maken met internet. Er zijn twee frequentiebanden die vaak worden gebruikt voor Wi-Fi-communicatie: 2,4 en 5 GHz. De meeste draadloze routers kunnen worden geconfigureerd om beide banden te ondersteunen. Botvac Connected Series robots gebruiken alleen 2,4 GHz om verbinding te maken met internet.  Er wordt geen ondersteuning geboden voor 5 GHz.

De Neato-app laat automatisch alleen de beschikbare draadloze 2,4 GHz-netwerken zien wanneer u uw robot verbindt.

Als u uw robot wilt verbinden met een verborgen netwerk, moet u ervoor zorgen dat het een 2,4 GHz-netwerk is. Anders wordt er een foutbericht weergegeven op uw robot.  Het foutbericht luidt als volgt: “Wi-Fi-wachtwoord of router onjuist.  Probeer opnieuw.”