Ik heb een Neato-account aangemaakt op de Neato-website. Kan ik hetzelfde e-mailadres en wachtwoord gebruiken om me aan te melden bij de Neato-app?

Ja, gebruik het e-mailadres en wachtwoord waarmee u zich aanmeldt bij uw Mijn Neato-account ook om u aan te melden bij de Neato-app.  Het is één account waarmee u zich kunt aanmelden bij de website of de Neato-app.
OPMERKING:  In de Neato-app kunt u alleen uw verbonden robots zien.
OPMERKING: In uw Mijn Neato-account kunt u alle robots zien (XV Series, Botvac Series, Botvac D Series en Botvac Connected robots).