Hur strömcyklar eller startar jag om min Connected-Serie robot

Denna information är relaterad till:

Connected-Serie robot

För att stänga av den eller starta om din Connected-Serie robot.

1. Håll START-knappen intryckt i 15 sekunder tills roboten stängs av.
  2. Tryck på START-knappen igen, och roboten startar upp och starta om.

Obs! Om roboten var ansluten till WiFi försöker den automatiskt återansluta. Nätverksåterkopplingar kan ta upp till 3 minuter beroende på nätverkssignalstyrkan.