Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Hur ser jag nuvarande mjukvaruversion i min Botvac D3/D5 Connected?

1. Var vänlig och säkerhetställ att den senaste versionen av din Neato-app är installerad på din ansluta smarta enhet (smartphone, tablet). Se artikel xxxx detaljer kring appen.

2. Starta Neato-appen

3. Tryck på ikonen för inställningar uppe i högra hörnet i appen

4. Välj ”Min robot”

5. På nästa skärm leta efter kugghjulsikonen

a. App version 2.0

b. App version 2.1

2.1_My_Robot_settings_.a2..png  >  2.1_My_Robot_settings_.b2..png

6. På nästa skräm, leta efter ”Robotinställningar”, tryck sedan på ”Robotinformation”

7. På robotinformationssidan, leta efter ”mjukvaruversion”-fältet och notera versionsnumret.