Hur ser jag nuvarande mjukvaruversion i min Botvac D3/D5 Connected?

1. Var vänlig och säkerhetställ att den senaste versionen av din Neato-app är installerad på din ansluta smarta enhet (smartphone, tablet). Se artikel xxxx detaljer kring appen.

2. Starta Neato-appen

3. Tryck på ikonen för inställningar uppe i högra hörnet i appen

4. Välj ”Min robot”

5. På nästa skärm leta efter kugghjulsikonen

a. App version 2.0

b. App version 2.1

2.1_My_Robot_settings_.a2..png  >  2.1_My_Robot_settings_.b2..png

6. På nästa skräm, leta efter ”Robotinställningar”, tryck sedan på ”Robotinformation”

7. På robotinformationssidan, leta efter ”mjukvaruversion”-fältet och notera versionsnumret.