Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Mjukvaruuppdatering 4.0 till Neato Botvac Connected D3/D5

Uppdateringskrav

Uppkopplingsbar enhet (smartphone eller tablet som stödjs)

Neato App, version 2.1 (Hur man ser nuvarande app-version)

Botvac mjukvaruversion 3.2 (Hur man ser nuvarande mjukvaruversion)

Uppdateringsmetoder

Endast möjligt via Neato-appen, Over The Air (OTA)

Uppdatering via USB stödjs ej

Uppgraderingsprocedur

Om din Botvac har mjukvaruversionen 3.2

Neato-appen kommer visa ett meddelande att ”Uppdatering 4.0 är tillgänglig”

Tryck för att acceptera och följ instruktionerna i appen

Om din Botvac har mjukvaruversion 3.0 eller 3.1

Neato-appen kommer visa ett meddelande om att uppdatera till mjukvaruversion 3.2

Tryck för att acceptera och följ instruktionerna i appen

När uppdatering 3.2 har installerats kommer Neato-appen att visa ett meddelande om att uppdatera till version 4.0

Tryck för att acceptera och följ instruktionerna i appen