Använd Din Neato Connected Series Robot Med Google Home Och Assistent

Konfigurera Googles home och assistent med Neato Botvac Connected seriens robotar.

• Botvac Connected
  • Botvac D3 Connected
  • Botvac D4 Connected
  • Botvac D5 Connected
  • Botvac D6 Connected
  • Botvac D7 Connected

Vilka länder och språk finns Neato Skill för Googles home och assistent tillgängligt?

Neato Skill for Alexa finns i följande länder och språk

Country  Language
 Global engelska

OBS! Du måste ställa in systemets språk på din enhet till engelska för att kunna använda Neato Google Home och Assistant Action

Vilka Neato robot dammsugare arbetar Google Hem och assistent med?

Neato Botvac Connected, Botvac D3 Connected, Botvac D4 Connected, Botvac D5 Connected, Botvac D6 Connected och Botvac D7 Connected.

Var hittar jag Neato Action för Googles home och assistent?

Du kan hitta Neato Skill i menyalternativet Smart Home Skills i Alexa companion app, eller du kan också söka på Skills-menyn.

Hur sätter du upp Alexa för att arbeta med Neato Botvac Connected Serien?

1. Först, installera din Neato Botvac.

• Om din Neato Botvac Connected redan är konfigurerad kan du hoppa över till steg 2.
  • Om du är ny i Neato-samhället följer du våra installationsinstruktioner i Neato Appen; tillgänglig från Google Play (Android 6.0+) eller från Apple Store (iOS 10.2+).

2. Kontrollera att din Google Phone - assistans eller Google Home-enhet körs som förväntat.

• Om enheten redan fungerar, gå vidare till steg 3.
  • Om du vill konfigurera enheten med Google Home och Google Assistant kan du gå till Googles installationsguide för support och installationsinformation.

3. Efter steg 1 och 2 bekräftas..

• Använd din smartphone för att öppna Googles startsida.
  • Leta reda på och tryck på ikonen "“triple-bar”" i övre vänstra hörnet.

4. På menyn Google Assistant trycker du på alternativet "Utforska".

• Google Assistant-appen startar (eller frågar om att installera).

5. Tryck på sökrutan Google Assistant.

6. Sök efter "Neato" och tryck sedan på "Neato Robot".

7. Tryck på "LINK" -knappen för att associera ditt Neato-konto.

8. Logga in och godkänn ditt Neato-konto.

OBS! För närvarande är bara rengöringsjobb som manuellt initierats eller schemalagts från Neato iOS eller Android-applikationen anslutna till inställningar för No-Go Line Boundary. Rengöring initierade från Voice Assistants och Chatbots kommer inte att kunna se No-Go Lines eller Zoner på kompatibla modeller.

What if I don’t have a Google Home? Are there any other devices I can use?

Yes, other products have Google Assistant built-in. These include speakers, smart displays, cars, laptops, tablets and Chromebooks, Android 6.0+ TVs, iOS 10.2+ phones, Wear OS wearables. For a complete list visit https://assistant.google.com/platforms/phones/

Vad kan jag säga till Googles home för att kontrollera min Neato Robot?

Att börja städa ditt hus -

• OK Google, ask Neato Robot to start cleaning.
  • OK Google, ask Neato Robot to start.
  • OK Google, ask Neato Robot to clean.
  • OK Google, ask Neato Robot to run my bot.
  • OK Google, ask Neato Robot to clean my house.

Att stoppa hus eller punktstädning -

• OK Google, ask Neato Robot to stop cleaning.

Att pausa hus eller punktstädning -

• OK Google, ask Neato Robot to pause cleaning.
  • OK Google, ask Neato Robot to pause.

Att fortsätta hus eller punktstädning -

• OK Google, ask Neato Robot to resume cleaning.
  • OK Google, ask Neato Robot to resume.

Att kolla batterinivån -

• OK Google, ask Neato Robot to tell me my robot’s battery level.
  • OK Google, ask Neato Robot to tell me my robot’s charge level.
  • OK Google, ask Neato Robot to get my robot’s battery level.
  • OK Google, ask Neato Robot to get me my robot’s charge level.

Att hitta din Neato Robot - Din robot till pipa efter 5 sekunder.

• OK Google, ask Neato Robot to find my robot.
  • OK Google, ask Neato Robot to find my bot.
  • OK Google, ask Neato Robot where is my robot.
  • OK Google, ask Neato Robot to tell me where is my robot.

OBS! Att hitta din robot - Robot piper i 5 sekunder. (Finns på Botvac D5 Connected, Botvac D6 Connected och Botvac D7 Connected)

Kontrollerar det återkommande schemat på din Neato Robot

Att schemalägga din robot -

• OK Google, ask Neato Robot to set schedule Every {DayOfWeek} at {Time}
  • OK Google, ask Neato Robot Every Day at {Time}
  • OK Google, ask Neato Robot Every Weekday at {Time}
  • OK Google, ask Neato Robot Every Weekend at {Time}

Att aktivera schemat på din Neato Robot -

• OK Google, ask Neato Robot to enable schedule.
  • OK Google, ask Neato Robot to turn on schedule.
  • OK Google, ask Neato Robot to activate schedule.
  • OK Google, ask Neato Robot schedule on.

Att inaktivera schemat på din Neato Robot -

• OK Google, ask Neato Robot to disable schedule.
  • OK Google, ask Neato Robot to turn off schedule.
  • OK Google, ask Neato Robot to deactivate schedule.
  • OK Google, ask Neato Robot schedule off.

Att stoppa Google Assistant Neato Robot-sessionen -

• OK Google, ask Neato Robot stop
  • Cancel.
  • Ask Neato to stop.

Hjälp

• Hey Google, ask Neato Robot what can I do
  • Hey Google, ask Neato Robot help
  • Hey Google, ask Neato Robot help me
  • OK Google, ask Neato Robot to tell me where is my robot.

I framtiden kommer Neato att fortsätta lägga till nya kommandon.