Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Användning av din Neato connected robot tillsammans med Neato Chatbot för WeChat

I vilka länder är Neato Chatbot för Wechat tillgänglig?

Neato Chatbot för WeChat är tillgänglig i hela världen där WeChats appen är tillgänglig

Vilka språk är stöttade av Neato Chatbot för Wechat?

Engelska och förenklad Kinesiska är stöttade.

Vilka Neato robot dammsugare fungerar Neato Chatbot för Wechat tillsammans med?

Samtliga Neato connected robot dammsugare stöttas: Botvac Connected, Botvac D3 connected och Botvac D5 Connected.

Var kan jag hitta Neato Chatbot för Wechat

QR Code:

Hur får jag Neato Chatbot för Wechat att fungera tillsammans med min Neato connected robot?

• Scan QR Code

Logga in på ditt Neato konto

• Om du inte har ett Neato konto så ladda hem Neato appen ifrån App Store eller Google Play (finns även tillgänglig i Kina Android App Stores som till exempel Baidu, Tencent, Huawei).
  • Skapa ett konto och lägg till din Neato connected robot till ditt Neato konto.
  • När din Neato connected robot är länkad med ditt Neato konto så kan du använda Neato Chatbot för att kontrollera din Neato connected robot.

Vad för kommandon kan jag använda för min Neato connected robot med Neato Chatbot för Wechat?

Du kan säga till din Neato Chatbot följande kommandon. Lite olika meddelande visas som du kan använda för samma kommando.

För att starta städning:

• Start
  • Start cleaning
  • Start robot

För att avsluta städningen:

• Stop
  • Stop cleaning
  • Stop robot

För att pausa städningen:

• Pause
  • Pause cleaning
  • Pause robot

För att återuppta städningen:

• Resume
  • Resume cleaning
  • Restart robot

För att visa en lista av dina robotar:

• Robots
  • Show my robots
  • How many robots do I have?

För att visa robotens status och batteri nivå:

• Status
  • Robot state
  • How is my robot?

För att hitta din robot:

• Find
  • Find my robot
  • Locate my robot

För schemaläggning av din robot:

• Set schedule every Monday at 5pm
  • Schedule cleaning every weekend at half past five
  • Set schedule every day at noon

För att visa robotens schemaläggning:

• My robot schedule
  • Show me the schedule
  • Tell me the cleaning schedule

För att aktivera robotens schemaläggning:

• Enable schedule
  • Activate the cleaning schedule

För att avaktivera robotens schemaläggning:

• Disable schedule
  • Turn the cleaning schedule off

För att skicka din robot till basstationen:

• Dock
  • Return
  • Go home

Hjälp

• Help
  • What can I do?
  • How does this work?

Köpa

• Shop
  • Buy
  • Where can I order supplies?

Kontakta kundtjänst

• Support
  • Customer service
  • Customer support

Kan jag fråga Neato Chatbot att ställa in min schemaläggning?

Ja, du kan använda Neato Chatbot för att ställa in robotens schema. Till exempel kan du säga följande kommando:

• Set schedule every Wednesday at 10am

Kan jag be Neato Chatbot att säga åt min robot att återvända till laddningsstationen?

Ja, du kan använda Neato Chatbot för att säga till roboten att återvända till laddstationen. Till exempel kan du säga följande kommando:

• Return to base​