Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Hur rengör jag fallsensorerna?

Fallsensorerna upptäcker trappor och avsatser så att roboten håller sig borta från dem. Rengör fallsensorerna genom att följa dessa steg:

  1. Vänd roboten upp och ner.
  2. För in en bomullspinne i området där fallsensorfönsterna sitter.
  3. Torka av ytan lätt med bomullspinnen.
Neato_Drop_sensor_window

Botvac Series:

XV Series:

Var denna artikel till hjälp?

  Back