Our Customer Care team is closing early on Friday July 28th at 5 pm EST(2 pm PST). You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Vad är knappen Städa hus och START-knappen till för?

Knappen STÄDA HUS hus (eller START-knappen om du har en robotdammsugare i XV-serien) instruerar Neato att städa hela utrymmet i ett våningsplan i ditt hem.

När du trycker på den här knappen lämnar den laddningsstationen och skannar området.

• Om ytan är mindre än ca 4,5 x 4,5 m dammsuger Neato först ytterkanterna av ytan och sedan insidan genom att gå fram och tillbaka i ett rätlinjigt mönster.
  • Om ytan är större än ca 4,5 x 4,5 m skapar Neato ett virtuellt rum som är ca 4,5 x 4,5 m och dammsuger ytterkanterna och sedan insidan genom att gå fram och tillbaka i ett rätlinjigt mönster. Därefter fortsätter den att dammsuga nästa virtuella rum. Beroende på storleken och utformningen av rummet kan det hända att den inte avslutar städningen av ett rum innan den går vidare till nästa. Den fortsätter att städa i ”segment” tills jobbet är klart och håller reda på var den har och inte har städat med hjälp av sin avancerade BotVision™-teknik.

Om batteriet tar slut innan Neato hinner avsluta jobbet styr den tillbaka till laddningsstationen, ansluter sig till den och laddar upp batteriet.      Du ser ett meddelande på LCD-skärmen som säger "Rengöring avbruten under laddning".    När laddningen är färdig återvänder Neato till platsen där den slutade och fortsätter städningen tills det är klart.