Var kan jag köpa Neato originaltillbehör?

Du kan köpa äkta Neato tillbehör från någon av våra samarbetspartner:

XV Series Accessories
Botvac Series Accessories
Botvac D Series Accessories

Genuine Neato Accessories
Håll utkik efter Neato originaltillbehör när du ska handla tillbehör till din Neato. Användning av delar som inte är original kan skada Neato-roboten och göra garantin ogiltig.

Dessutom kan dessa produkter orsaka problem vad gäller kompatibilitet och pålitlighet och de kanske inte fungerar med eller passar till roboten.

Håll utkik efter originalmärket (nedan) när du köper tillbehör till din Neato-robot.

Neato Genuine Accessories