Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Varför stannar och startar min Neato ibland av sig själv?

Skräp runt dammbehållaren kan eventuellt få behållaren att lossna. Som en säkerhetsåtgärd stänger roboten av sig själv om dammbehållaren inte sitter ordentligt på plats – och fortsätter att städa när behållaren åter sitter på plats.

Kontrollera att det inte finns skräp runt dammbehållaren och att den är ordentligt isatt i roboten.

Var denna artikel till hjälp?

  Back