Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Min Neato städar inte enligt schemat. Vad ska jag göra?

Kontrollera att din Neato är fulladdad. Kontrollera klockan. Om klockan står på 0:00 återställer du klockan genom att följa instruktionerna på displayen.

Var denna artikel till hjälp?

  Back