Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Klockan har återställts till 0:00. Vad har hänt?

​Om batterinivån är väldigt låg växlar roboten till avstängt läge och klockan återställs till 0:00. Återställ klockan genom att gå till STÄLL IN KLOCKAN i menyn på displayen – dina schemalagda städningar finns kvar.

Var denna artikel till hjälp?

  Back