Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Ibland rör sig Neato-roboten bara halva vägen över ett öppet golv och vänder sedan tillbaka. Varför gör den det?

Roboten dammsuger i sektioner. Den kan kartlägga rummet i segment på ca 4,5 x 4,5 m eller mindre, beroende på möblerna och vad den ”ser” i rummet. Den rengör inuti dessa segment innan den går vidare till nästa segment.

Var denna artikel till hjälp?

  Back