Due to Hurricane Ophelia, our Customer Care team is closing early today. You can still email our team and will get back to you within the next two business days.  Thank you.
Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

Back

Garanti och reparationer

Garanti

1 year

Om garantin fortfarande gäller för din Neato och du inte kan lösa problemet med din robot kan du kontakta kundtjänst här.

Du hittar också mer information om produktgarantin i Neato Robotics begränsade garanti.

ReparationerNeato Authorized Repair

Om robotens garanti har gått ut bör du kontakta en reparatör som är auktoriserad av Neato.

• Funai är en auktoriserad reparatör i USA och Kanada.
  • LetMeRepair är en auktoriserad reparatör i Europeiska unionen.
  • För alla andra länder: kontakta det auktoriserade partnerföretag där du köpte roboten.

FörbrukningsartiklarNeato Genuine Accessories

Vi rekommenderar att du har extrafilter tillgängliga så att din robotdammsugare kan fortsätta att fungera bra.    Eftersom Neato-robotar drivs av batterier kommer du någon gång att behöva byta ut batterierna.    Du kan köpa nya batterier här