Garanti och reparationer

Garanti

1 year

Om garantin fortfarande gäller för din Neato och du inte kan lösa problemet med din robot kan du kontakta kundtjänst här.

Du hittar också mer information om produktgarantin i Neato Robotics begränsade garanti.

ReparationerNeato Authorized Repair

Om robotens garanti har gått ut bör du kontakta en reparatör som är auktoriserad av Neato.

• Funai är en auktoriserad reparatör i USA och Kanada.
  • iFixRobot är en auktoriserad reparatör i USA och Kanada.
  • LetMeRepair är en auktoriserad reparatör i Europeiska unionen.
  • För alla andra länder: kontakta det auktoriserade partnerföretag där du köpte roboten.

FörbrukningsartiklarNeato Genuine Accessories

Vi rekommenderar att du har extrafilter tillgängliga så att din robotdammsugare kan fortsätta att fungera bra.    Eftersom Neato-robotar drivs av batterier kommer du någon gång att behöva byta ut batterierna.    Du kan köpa nya batterier här