Tryck OK för att fortsätta. Batteriproblem (0009)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Tryck
på OK för
att fortsätta.
Batteriproblem
(0009)
Roboten har problem med att ansluta till strömförsörjningen. Tryck på VÄLJ.

1. Se efter att robotens strömbrytare är PÅ. Öppna dammbehållaren. För strömbrytaren NEDÅT till PÅ för att ansluta batteriet. Sätt tillbaka dammbehållaren.

2. Ladda robotens batteri tills lysdioden visar ett fast vitt sken (för Botvac Connected) eller fast grönt sken (för modellerna XV, Botvac och Botvac D Series).

3. Starta roboten.

Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till vår sida Kontakta kundtjänst för fler alternativ.