Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Sätt ned mig på golvet.

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Sätt ned
mig på
golvet.
Roboten ligger inte platt på golvet eller ett eller båda av hjulen är inte på sin plats Om inte roboten är lyft från golvet klickar du på chattikonen för att få hjälp eller gå till vår sida Kontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back