Neato kundsupports öppettider under storhelgerna

Vi hoppas att ni njuter av högtiden. Vår kundsupport kommer vara borta från kontoret från den 25:e december till den 27:e december. De är också borta från den 1:a januari och tillbaka den 2:a januari 2017. Känn er fria att fylla i ett kontakta oss-formulär så återkommer de till er när de är tillbaka.

Neato Support

Vi finns här för att hjälpa dig.

  Back

Kontakta kundtjänst. (7000)

Vad skärmen säger Vad det betyder Vad du ska göra
Kontakta
kundtjänst.
(7000)
Under uppdatering av robotens programvara, fanns en saknad eller skadad fil. Tryck på START-knappen och håll den nere i 15 sekunder. Om problemet kvarstår, klicka på chattikonen för att få hjälp eller gå till sidan Kontakta kundtjänst för fler alternativ.
Var denna artikel till hjälp?

  Back